Kihelkonna korvpallipoisid taas edukad

Möödunud nädalal Haapsalus toimunud üle-eestiliste kuni 7. klassi poiste korvpalli meistrivõistluste Nike Cup 2007 tsooniturniiril oli edukas Kihelkonna põhikooli võistkond, pääsedes aprilli alguses peetavasse poolfinaali.

Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistluste tsooniturniiril saavutas Kihelkonna meeskond gümnaasiumide ja põhikoolide üldarvestuses Kärdla ühisgümnaasiumi ja Tammiku gümnaasiumi järel kolmanda koha, põhikoolide arvestuses oldi esimesed.

Seega pääses Kihelkonna edasi aprilli algul toimuvale maapõhikoolide poolfinaalturniirile. Kaali põhikooli võistkond sai kokkuvõttes 7. koha.

Turniiril toimusid ka osavama korvpalluri võistlused, kus Kihelkonna poistest saavutasid alavõidu Magnus Kolk, Alvar Väli ja Reedik Sõber, pääsedes edasi mai algul toimuvale finaalvõistlusele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)