Jäätee tulek hõrendab praamiliiklust

Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Väinamere Liinid OÜ teatel väheneb seoses Saaremaa ja mandri vahelise jäätee avamisega parvlaevade reiside arv Kuivastu-Virtsu liinil.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul vähendatakse reiside arvu vastavalt majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poolt jäätee ajaks kehtestatud erigraafikule, mis on oluliselt hõredam tavapärasest. Samuti on suletud kohtade broneerimine jäätee ajal mittetoimuvatele reisidele ajavahemikus 1. märtsist 1. aprillini.

„Kliendid, kellel on broneeringud jäätee ajal mittetoimuvatele reisidele, kuid kes soovivad siiski laevaga sõita, saavad oma broneeringu vahetada varasemal või hilisemal kellaajal väljuvale parvlaevale nii broneerimiskeskusesse helistades kui ka vahetult sadamas. Internetis kodulehe vahendusel tehtud ja juba tasutud broneeringuid on võimalik ümber tõsta teisele ajale, aga soovi korral on võimalik broneeringutasu ka tagasi saada,” täpsustas Hiiuväin.

Saarte Teedevalitsuse andmetel avatakse Kuivastu–Virtsu trassil jäätee tõenäoliselt alates tänasest, 1. märtsist. Kui jääteed siiski 1. märtsil ei avata või avatakse hiljem, toimib tavapärane graafik ja kehtivad ka varem tehtud broneeringud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)