Saarlased alistasid hiidlasi jäähokilahingus (4)

Eesti vabariigi iseseisvuspäeval, 24. veebruaril toimus Tallinnas Premia jäähallis järjekordne hokilahing Saaremaa ja Hiiumaa vahel.

Saarlastele oli kaasa elama tulnud üle 50 pealtvaataja, mis on võrreldav Eesti jäähoki meistriliiga mängude publikuarvuga. Mäng kestis 3×10 minutit ning karistusminutite asemel olid karistusvisked. Hoolimata saarlaste vaid 10-pealisest tiimist, vastaste 25 vastu, suudeti hiidlased esimest korda alistada ja seda kindlalt seisuga 8:2. Saarlaste väravad lõid: 1-0 Imre Kuusk (söötja Risto Alt), 2-0 Oliver Ollin (karistusvise), 3-1 Edvin Ollin (Ivar Kärme), 4-1 Risto Alt (karistusvise), 5-2 Olari Tiidus (Risto Alt), 6-2 Imre Kuusk (Risto Alt), 7-2 Imre Kuusk (karistusvise), 8-2 Timm Teemus.

Saarlaste poolel mängisid Toomas Vara, Risto Leedo, Imre Kuusk, Oliver Ollin, Timm Teemus, Olari Tiidus, Marek Pallas, Edvin Ollin, Ivar Kärme, Risto Alt.

Ürituse korraldajad loodavad, et järgmistel aastatel leiab üritus juba rohkem kõlapinda. Esimest korda kohtusid hiidlased-saarlased hokilahingus 1987. aastal Linnahallis. Siis oli vaatajaid 5000 ringis. Emotsionaalse mängu võitsid tol korral hiidlased tulemusega 4:2. Sõpruskohtumist jääl on peetud pea igal aastal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)