Rahvastepallurid edukad

Kohilas toimunud Eesti Koolispordiliidu 1. – 3. klasside Dumle rahvastepallivõistluse piirkondliku vooru võitjaks tulid Saaremaa ühisgümnaasiumi tüdrukud Kehra KK ja Alavere PK ees. Poiste piirkonnavooru võitis Leisi keskkool Kuressaare Vanalinna kooli ja Haapsalu linnaalgkooli ees.

Piirkonna vooru pääsesid maakonnast kaks paremat tüdrukute ja poiste võistkonda. Need selgitati veebruari algul Kärlal toimunud maakondliku turniiri põhjal. Lisaks eelpool nimetatuile lunastas pääsme piirkonnaturniirile veel Aste PK tüdrukute võistkond.

Piirkonnavoorus oli osalemas 7 tüdrukute ja 7 poiste võistkonda. SÜG-i tüdrukute võistkonnas mängisid Maria Pihlak, Monika Mander, Maria Helena Palijenko, Eva Haavel, Maria Kristiina Mölder, Kristi Kruusik, Anna Maria Lember, Maarja-Liis Milter; õpetajad olid Marina Mäetalu ja Viire Pors.

Leisi KK võidukasse poiste võistkonda kuulusid Cris-Karlis Lepp, Gert Stamm, Sander Süld, Madis Aljas, Raivo Kuusk, Jaen Ots, Olev Sten Erik Jõgi, treener oli Arvo Lepp. Vabariiklik finaalturniir toimub õppeveerandi viimasel päeval, 16. märtsil Viljandis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)