Kristlased kutsuvad ka surnuid valimiskasti juurde (14)

Parlamendierakondade hulka veel mittekuuluvad Eesti Kristlikud Demokraadid on võtnud nõuks valimiskünnis ületada iga hinna eest.

Mille muuga seletada erukindral Aleksander Einselni poolt saadetud kirja, mis läkitati eelmisel nädalal Kuressaare linnas Transvaali tänaval elanud kodaniku nimele, kes kahjuks on juba seitse aastat manalamees.

„Me võime isegi nõustuda kindrali poolt kirjas kirjutatuga ja oleme valmis nii mõndagi tegema oma sünnimaa ja rahva heaks, kuid meile jääb arusaamatuks, miks juhtuvad ikka ja jälle valimiste ja nende reklaami puhul säärased äpardused,” imestasid kadunukese omaksed, küsides naljaga pooleks, kas kristlastel maa pealt siis ei ole võimalik vajalikke hääli kokku saada, et peavad tülitama inimesi ka teispoolsuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)