Lühidalt

Kinnitati sise-EM-le sõitjate nimekiri. Eesti Kergejõustikuliit kinnitas ametlikult osalejad 2.–4. märtsini Inglismaal, Birminghamis toimuvatel Euroopa sisemeistrivõistlustel kergejõustikus. Saarlastest kuuluvad koondisesse mitmevõistlejad Kaie Kand ja Madis Kallas ning sprinter Marek Niit. Treenerina kuulub delegatsiooni Raivo Kallas.

Koroonas selgitati parimaid

Saaremaa valdade XV talimängud koroonas mängiti Muhus. Võistkonnad oli väljas 10 vallast. Valdade pingerida kujunes järgmiseks: 1. Laimjala, 2. Pihtla, 3. Leisi, 4. Mustjala, 5. Orissaare, 6. Kihelkonna.

Toimus ka Saaremaa KV V etapp. Meeste hulgas pani see paika 11 paremat, kes pääsevad mängima maakonna meistri tiitlile. Need mehed on Arvet Kruuser (Salme), Rein Kirst (Laimjala), Heinrich Rei (Laimjala), Taimo Antsaar (Laimjala), Ardo Kaljuste (Laimjala), Tiit Laurits (Laimjala), Gunnar Kasesalu (Salme), Andi Tuulik (Laimjala), Rainer Antsaar (Kärla), Mihkel Vinkel (Leisi), Enno Kermik (Salme) ja Paul Antsaar (Pihtla).

Naiste karikavõistlustel kindlustas endale esikoha Mae Nõu. Talle järgnesid Miralda Tootsman (Pihtla), Siisike Lehtsi (Tops), Kätriin Rei (Laimjala), Inger Antsaar (Laimjala), Laura Väli (Laimjala).

Orissaares sõideti suusamaratoni

Vaatamata pakasele, mis jättis pealinnas ära vabariigi aastapäevale pühendatud paraadi, peeti Orissaares suusavõistlusi. Radadel pikkusega 11 km ja 5 km osales kokku 78 suusatajat.

11 km raja parim oli Jüri Suluste ajaga 35.25, teisena lõpetas Ahto Aulik (37.14) ja kolmandana Jüri Linde (40.38). Parim naine oli üldkokkuvõttes üheksandaks jäänud Kadri Viil ajaga 46.33. Parim noor võistleja oli Meelis Linde, lõpuajaks 45.58.

5 km rajal olid paremad: 1. Mari-Liis Rosing 35.30; 2. Johanna Johanson 35.50; 3. Triin Rosing 36.21.

LTK Tops ja Valdade spordiliit võtsid mõõtu lauatennises

Valjala põhikoolis toimunud lauatennise matškohtumise LKT Tops ja Saaremaa valdade spordiliidu vahel võitsid klubimängijad tulemusega 18:14. Kolmandat korda toimunud võistluste parimad olid LKT Topsi poole pealt Gunnar Usin, Heini Tilts ja Aare Lehtsi meestest. Topsi naistest olid parimad Tiia Müürisepp, Siisike Lehtsi ja Krista Tammeaid.

Valdade spordiliidu parimad olid Rainer Soon (Lümanda), Kaljo Väljakivi (Kärla) ja Maanus Kuris (Kärla). Naistest olid parimad Veeve Kaasik (Pihtla), Maare Lindmets (Kärla) ja Merle Poopuu (Salme)

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)