Korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri võitis SWE-7

Põhiturniiri viimases ja otsustavas kohtumises suutis SWE-7 alistada Vesse võistkonna 90:82 ja sellega kindlustada endale põhiturniiri võidu. Kuni viimase mänguni lahtine olnud esikolmik järjestus enne play-off mänge: 1. SWE-7, 2. BC Käsa ja 3.Vesse.

Enne viimast mängu oli esikolmiku saatus veel lahtine. Mängu alguses tugevat pressingut kasutades suutis Vesse võita küll poolaja 49:44, kuid SWE-7 jõudis siiski mängu enda kasuks pöörata ja vormistas mänguvõidu tulemusega 90:82. Võiduga tagati ka põhiturniiri esikoht.

Kaotajate treeneri Enn Laanemäe sõnul sai otsustavaks Vesse vähene agressiivsus ja suutmatus kinni hoida mänguplaanist. „Kõik hakkab siiski pihta mõtlemisest. Kui ei suudeta ülesandeid täita, hakkab mäng kusagilt kärisema ja ongi kõik. Proovisime neid küll pressinguga väsitada, aga lõpuks kõrbesime ise. Agressiivsust on meis vähe,” kommenteeris Laanemäe mängu käiku.

Edasi mängitakse maakonnaturniiri juba väljakujunenud tabeli järgi. Järgmises ringis kohtuvad SWE7–Orissaare Gümnaasium, Träx–Tesman, Vesse–Pihtla, Ametikool–BC Käsa. Juba on jagatud 9.-10. koht, kus Kaarma alistas Spordikool/Vesse võistkonna.

Vesse sai II liigas kaks kaotust

Eelmisel nädalal mängitud Eesti korvpallimeistrivõistluste II liiga alumises alagrupis tuli Vessel võõrsil vastu võtta kaks kaotust. TTÜ KK 90/Kuup3-le kaotati 63:67 ja TTÜ KK II-le jäädi alla 55:67.

Laanemäe sõnul ei olnud Vesse meeskond mängudeks valmis. „Mõlemad olid võidetavad vastased, kuid seekord ei suutnud me seda teha,” sõnas treener. Vesse jätkab alagrupis viiendal kohal ja treeneri sõnul on II liigasse püsimajäämine tõenäoline.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)