Heategevuslik korvpalliõhtu koos Rauno Pehka ja Chris Moore’iga (2)

Reedel, 2. märtsil algusega kell 18.30 leiab Kuressaare spordihoones aset Saaremaa ühisgümnaasiumi II „Tähtede mäng” korvpallis.

Selleaastase meelelahutusliku õhtu sõnum on eriline – nimelt läheb kogu õhtu piletitulu ja tehtud annetused Kuressaare väikelastekodu laste teatrireisi toetuseks.

15-kroonise pileti lunastanud inimestele pakutakse meeldejäävaid elamusi: mängima on lubanud tulla nii paljude poolt Eesti parimaks mängujuhiks ristitud Rauno Pehka kui ka erinevates Euroopa liigades pallinud Chris Moore. Nende kahe staari võistkonnad moodustati SÜG-i 8.–12. klassides toimunud rahvahääletustulemuste alusel. Olgu mainitud, et kõik mängijad on SK Vesse treeningute ja erinevate liigade karastuse saanud noormehed, kellele on koos selliste suurusjärgu staaridega mängimine eriline au. Oma teistkordse treenerikogemuse saavad SÜG-i klassidevahelise korvpallimängu alagrupiturniirid võitnud klasside klassijuhatajad Diana Õun ja Mari Ausmees.

Lisaks tasavägisele korvpallimängule pakutakse rahvale veel palju võistlusi: õhtujuhtide Allar Tudengimees Raamatu ja Mehis Vipi taktikepi all näeme meeldejäävat pealtpanemisvõistlust, intrigeerivaid kolmepunktivõistluste duelle, SÜG-i oma tantsutüdrukute efektseid etteasteid, humoorikat publikumängu ja palju muid üllatusi!

Kaarel Väer,
SÜG-i 12. klassi õpilane

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)