Algas noorte diskorite koolitus

Neljapäeval alustas Komandandi noortekeskuses diskorite koolitus.

Kuressaare Noorte Huvikeskuse noorsootöötaja Lii Vanema sõnul osaleb koolitusel 12 noormeest Saaremaa ühisgümnaasiumist, Kuressaare põhikoolist ja Kuressaare ametikoolist. „Varasematel kordadel on olnud ka tüdrukuid, aga sel aastal kahjuks mitte,” rääkis Vanem.

Juba viiendat aastat läbiviidav koolitus toimub üldjuhul kord nädalas neljapäeviti. Üheksa teoreetilise tunni jooksul õpitakse pidusid planeerima, tehnikat tundma, muusikat miksima. „Kümnes kord on puhtalt praktiline. Siis korraldavad uued diskorid Komandandi noortekeskuses peo,” tutvustas Vanem ning lisas, et koolituse lõpp on planeeritud märtsi-aprilli.

Koolituse lõppedes saavad värsked diskorid õiguse noortekeskuses pidusid korraldada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)