Kaarma vald tahab elamukruntide müügist teenida neli miljonit (1)

Kaarma vald plaanib Kudjape uue kvartali kruntide müügiga teenida neli miljonit krooni, mida kasutataks ainult investeeringuteks.

Valla ehituse peaspetsialist Peeter Arikas ütles, et sel aastal pannakse enampakkumisele kõik Pihtla tee ääres oleva Oolu kinnistu 20 elamukrunti. Kruntide müügist saadav planeeritud neli miljonit krooni läheb investeeringutes valla omaosaluse katteks.

Kaarma valla investeeringute kava näeb sel aastal ette 57,5 miljoni krooni eest investeeringuid, milles valla omaosalus on 14 miljonit krooni. Möödunud aastal müüdi enampakkumisel kaheksa Oolu kinnistu krunti, mille eest vald teenis üle miljoni krooni. Elamukruntide vastu on Arikase sõnul huvi suur nii eraisikute kui ka firmade seas.

Kaarma vald on elamukvartali alal rajanud teepõhjad, sel aastal ehitatakse välja vee- ja kanalisatsioonitrassid. Lahendatud on elektrivarustus, lahtine on veel telekommunikatsioonide toomine uude kvartalisse. Tulevikus asfalteeritakse ka elamukvartali tänavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)