Krimi

Jõulukuusk langes vandaalide ohvriks
Politseile laekus avaldus, et Kuressaares Pikal tänaval asuva maja hoovis on vandaalide ohvriks langenud jõulukuusk – katki olid tõmmatud elektriküünalde juhtmed ja lõhutud olid elektripirnid.

Naine sai vigastada

Möödunud kolme päeva jooksul toimus kaks liiklusõnnetust, neist ühes sai kannatada ka inimene. 5. jaanuaril kella 17.42 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaare linnas Tallinna tn 59 maja juures, kus sõiduauto Opel Kadett, mida juhtis Matt (s 1970), sõitis ülekäigurajal otsa jalakäija Õnnele (s 1960), kes luumurruga toimetati Kuressaare haiglasse.

Teine liiklusõnnetus leidis aset samuti 5. jaanuaril kell 13.49 Pöide–Tornimäe tee 4. kilomeetril, kus teetöid teostav ekskavaator tagurdas ette mööduvale sõiduautole Opel. Inimesed selles õnnetuses kannatada ei saanud, küll sai aga tehnilisi vigastusi sõiduauto.

Saare politsei teatel toimetati nädalavahetusel kainenemisele kolm isikut.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)