Linna suhtekorraldajaks saab Priit Pruul (1)

Kuressaare linnavalitsus valis kuue kandidaadi seast linna uueks suhtekorraldajaks seni Eesti Päevalehes töötanud Priit Pruuli.

“Otsustavaks sai see, et kandidaatidest ainsana õpib Priit Pruul suhtekorraldust ja tal on reaalne meediatöö kogemus,” põhjendas valikut Kuressaare linnapea Urve Tiidus. Tema sõnul asub Priit Pruul ametisse 22. jaanuarist.

Kuressaares sündinud Priit Pruul(24) töötab alates möödunud aasta aprillist Eesti Päevalehes reporterina. Samuti on ta tegutsenud tõlkijana OÜ-s Skrivanek Eesti ning olnud OÜ Pädaste Mõis mänedžer.

Saaremaa Ühisgümnaasiumi lõpetanud Pruul on aastatel 1999-2000 õppinud Avatud Eesti Fondi stipendiaadina Suurbritannias Surrey maakonnas Frensham Heights Schoolis ning omandab praegu Tartu Ülikoolis bakalaureusekraadi riigiteaduste ning suhtekorralduse/avalike suhete ja teabekorralduse erialal.

Muusikuna on Priit Pruul teatud kui Saaremaa ühe tuntuma muusikakollektiivi Cosmoskva kitarrist.

„Kommunikatsioon on valdkond, mis muutub iga organisatsiooni jaoks aasta- aastalt üha olulisemaks, mingiteks eranditeks ei ole siinkohal ka avalikud institutsioonid.

Minu soov seda töökohta vastuvõttes on, et suudaksin aidata ja arendada linnavalitsuse suhtlust avalikkusega ning organiseerida piisaval määral ka linnavalitsuse sisekommunikatsiooni. Et suudaksin olla linnavalitsuse “südametunnistus” ja et linnavalitsuse tegevust käsitletaks tõeselt ja võimalikult hästi argumenteeritult ka avalikkuse ees,” kommenteeris oma uut töökohta Priit Pruul.

Kuressaare linnavalitsuse suhtekorraldajaks soovis saada kuus kandidaati.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)