Garmen Tabor ühines Kuressaare Linnateatriga (1)

Garmen Tabor ühines Kuressaare Linnateatriga

 

Alates 1. jaanuarist on Kuressaare Linnateatri kollektiiviga liitunud näitleja ja lavastaja Garmen Tabor, kelle ametiks linnateatris on dramaturg.

38-aastane Tabor tõi koostöös Kuressaare Linnateatriga möödunud hooajal välja mitu lavastust. 1. märtsil esietendus Tabori lavastatud „Nulltund”, kus ta ise ka näitlejana üles astus. Tabori suvelavastust „Kirjad emale” mängiti Muhus Koguva külas. Mõlemad lavastused on Garmen Tabor ka tekstiliselt ise läbi töötanud.

Teda kui näitlejat võis Saaremaa publik viimati näha Kuressaare Linnateatri ja VAT teatri koostööna valminud etenduses „Väike Merineitsi.” Hetkel lavastab Garmen Tabor koos Aleksander Eelmaaga Saaremaa Rahvateatri egiidi all Jüri Tuuliku näidendit „Abruka aeg”, mille esietendusega 3. veebruaril tähistatakse Saaremaa Rahvateatri aastapäeva. Etendust mängitakse Kuressaare Linnateatris.

Lõplikult Saaremaale kolimist kommenteerib värske dramaturg nii: „See on eelmise aasta loogiline jätk. Olen aasta otsa Piret Raugiga siin koostööd teinud ja nüüd see sai lihtsalt ametlikult kinnitatud.”

Aarne Mägi sai linnateatri direktori kohusetäitjaks

Eilsest lapsepuhkusele läinud teatridirektorit Piret Rauki hakkab tema äraoleku ajal asendama teatri turundusjuht Aarne Mägi, teatas Kuressaare linnavalitsus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 172 korda, sh täna 1)