Naaberkoolid jagasid Tallinnas jalgpallimedaleid

Eile Tallinnas alanud aastalõputurniir minijalgpallis algas Saaremaa maakoolidele edukalt.

Nii Salme kui ka viimasel hetkel mängupääsme lunastanud Lümanda põhikool jõudsid poolfinaali, kus saadud kaotuse järel tuli pronksimängus võtta mõõtu teineteiselt. Seekord lahkus väljakult võitjana Salme põhikooli võistkond, alistades naaberkooli 1:0. Eesti Jalgpalli Liidu esindaja sõnul on Saaremaa koolide selline edu märkimisväärt.
Eesti Jalgpalli Liidu korraldatud traditsioonilisel aastalõputurniiril asusid võitjakarikat jahtima ka igiammused rivaalid Salme ja Lümanda põhikool. Alustades erinevatest alagruppidest alistas Salme omas rühmas Luunja põhikooli 3:0 ja Sõmeru põhikooli 2:1. Poolfinaalis tuli vastu astuda Aruküla põhikoolile, kellele sedakorda kaotati 0:1. Lümanda rajas teed poolfinaali võitudega 9:0 (!) Viimsi gümnaasiumi, 2:0 Aseri keskkooli ja 1:0 Puhja gümnaasiumi üle.
Poolfinaalis tuli aga tunnistada Raasiku põhikooli 1:0 paremust .
Läinud vastamisi pronksimängus, suutis Salme siiski tänu Ahto Timmi löödud väravale 1:0 võita. Kolmanda koha saavutanud Salme meeskonna treeneri Janek Meeti sõnul ei olnud vastased tugevamad. „Kõik mängud oleksime võinud võita. Kaotatud mäng Aruküla vastu jääb kripeldama, olime ju tegelikult neist mänguliselt üle, aga ei suutnud ennast realiseerida,” kommenteeris Meet turniiri.

Salme parim väravakütt oli Ahto Timm kolme väravaga ja Lümanda meeskonnas Kaarel Mai viie väravaga. Treeneritena olid kaasas Salme Janek Meet ja Lümanda Urve Vakker.

Turniiri võitis Raasiku põhikool, alistades finaalis Aruküla PK tulemusega 1:0.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 6 korda, sh täna 1)