Topsi jõuluturniiride sarja avasid naised

Läinud pühapäeval toimus esimene turniir Kuressaare lauatenniseklubi Tops jõuluturniiride sarjast.

Avalöögi andsid naised, kes asusid üksteise võimeid ja hetkevormi kontrollima naispaarismängus.

Enamuse survel moodustusid seekordsed paarid absoluutse loosimise tulemusel ja nii oli LTK Tops IX jõuluturniir läbi aegade esimene, mis sellisel moel läbi viidi.

Loosimise järel võis arvata, et valitsev maakonna meister Tiia Müürisepp paaris Lii Vahteriga on võistluse favoriidid. Kuid kergelt ei tulnud neile midagi. Iseäranis mäng Ulvi Ingalti ja Veeve Kaasikuga sai oma lahenduse alles otsustava viienda seti lõputrilleris, kus favoriitidel oli ka omajagu õnne. Ka paarile Maare Lindmets – Krista Tammeaid tuli Müürisepp – Vahteril geim loovutada. Kuna Lindmets – Tammeaid suutsid teatava üllatusena alistada paari Ingalt – Kaasik, siis kuulus teine koht neile.

Turniiril osales kaheksa naist ja jõuluajale kohaselt said autasu kõik neli paari, sest klubi oli välja pannud ka lohutusauhinna. Viimastel aastatel on klubi tütarlaste treeninggrupist esile tõusnud Piret Salumäe, kes pidi paaris Merle Poopuuga oma esimesel võistlusel täiskasvanud naiste konkurentsis paraku veel kooliraha maksma.

Kuid Piret mängis üksikutes mänguepisoodides siiski üsna paljulubavalt ja praegu on tähtis see, et ta treeningutel käimist jätkaks. Jõuluturniirid jätkuvad teisel jõulupühal meeste ja noormeeste mängudega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)