Talvised laulud Salme kultuurimajas

Talvised laulud Salme kultuurimajas

 

Jõuluviisid kõlasid Salmel pühapäeval nii Lääne-Saaremaa ühendkoorilt kui ka kultuurimaja oma taidlejailt.

Imelisest jõuluajast laulis pühapäeval, 17. detsembril, Lääne-Saaremaa ühendkoor nii Mustjala kui ka Kärla kirikus ja Tiirimetsa palvelas.

Pärast iga kontserti muutus ilm talvisemaks ja kargemaks ning kui päeva lõpuks ühise lauluga Salme aleviku suurel kuusel tuled põlema meelitati, oli jõulutunne nii koorilauljatel kui ka kuulajatel südames olemas.

Talvised laulud jätkusid Salme kultuurimajas – kontserti sisustasid Salme külakoor, meesansambel Punased Sõstrad, naisansambel Leedikiri ja segatrio CatVilmar. Sellel kontserdil sai tuleristsed Salme bändi uus koosseis: noored solistid Annika Müür ja Maret Naagel pälvisid publiku tulise aplausi ja head soovid jätkamiseks.

Esitati põhiliselt oma bändiliikme Petor Pesukovi loodud laule, üks nendest meeldis kuulajatele eriti ja nii tuligi seda veel korrata. Tänavusel Salme jõulupeol 23.detsembril oma bänd veel üles ei astu, aga kevadistel kontsertidel loodame neid jälle kuulda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)