Kalev korraldab uut korvpalliturniiri

Saaremaa spordiselts Kalev käivitas korvpalliturniiri, millest võiks välja kasvada nn II liiga maakonna korvpallis. Turniiril osaleb kuus meeskonda.

Turniiri eesmärgiks on anda võimalus võistelda ka nendele korvpalli meeskondadele, kes ei võta osa maakonna meistrivõistlustest. Koostöös JK Sarmaga on plaan kasvatada alustatud turniirist välja nn II liiga turniir.

Spordiseltsi Kalev esindaja Endel Tustiti sõnul ei küündi ehk kõikide mängida soovivate meeste tase maakonna meistrivõistlusteni ja seetõttu sai sellise turniiriga alustatud. Juhendis on sees ka märge, et turniiril osalevate meeskondade liikmed ei tohi mängida maakondlikel esivõistlustel.

Mängudega alustati novembris ja lõpusirgele jõutakse märtsis. Omavahel võtavad mõõtu 6 võistkonda: KG II, Ametikool, JK Sarma, Vesse Veteranid, Saaremaa Kalev ja Vennaskond. “Paar võistkonda oleks võinud veel olla,” tõdes Tustit. „Mõnele võistkonnale pidime ka ära ütlema, kuna nad jäid registreerimisega hiljaks.” Järgmisel aastal oleme ehk tuntumad ja meid teatakse rohkem, lootis korraldaja. Mängud toimuvad igal kolmapäeval kell 20.15 KG võimlas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)