Tugev tuul tegi Regulale viga

Tugev tuul tegi Regulale viga

 

Reede õhtul kella 21 ajal tõukas tugev tuul Muhu ja mandri vahel ühendust pidava parvlaeva Regula Virtsu sadamas vastu kaid ning vigastada saanud parvlaev võeti liinilt maha.

Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk kinnitas laupäeval BNS-ile, et vigastada sai tugeva tuule tõttu vaid vastu kairajatist vajunud parvlaeva kere, inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Saaremaa Laevakompanii infojuht Anne Saar ütles eile Oma Saarele, et juhtunu tõttu jäi reede õhtul ära kell 21 Virtsust väljuma pidanud reis, kuid kõik autod ja reisijad vedas üle sõidugraafikut tihendanud parvlaev Ofelia.

Laupäeval sõitis Kuivastu-Virtsu liinil parvlaev Ofelia ning lisareise tegi Koguva. Saare sõnul tegi pärast vigastuste ülevaatamist eile Ofeliale lisaks plaanipäraseid reise ka Regula (pildil), kuid tänasest asendab Virtsu sadamas mõnepäevasesse remonti jäävat Regulat parvlaev Viire.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)