Saare politsei saab uue väikebussi

14. detsembril sai Eesti Politsei kätte 13 uut politseivärvides väikebussi Volkswagen Transporter, neist üks tuleb Kuressaare politseijaoskonna käsutusse.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik ütles Oma Saarele, et tegemist on tänapäevase, vastupidava ning politseitööks kohandatud sõidukiga. „Uus väikebuss vahetab välja praegu meie käsutuses oleva amortiseerinud väikebussi,” ütles ta.

Uus politseisõiduk on varustatud tänapäevase tehnikaga ja sellele paigaldatakse ka e-politsei varustus.

Suvel läbiviidud riigihanke tulemusel võtab Eesti Politsei AS-ilt Rentacar täisteenusliisinguga kolmeks aastaks kasutusse kokku 42 politseitööks kohandatud väikebussi, neist 34 politseivärvides. Kümme väikebussi saadi kätte eelmisel nädalal, eile anti politseiametile üle 13 politseivärvides sõidukit.

Politseisõidukite täisteenusliising sisaldab kaskokindlustust, kohustuslikku liikluskindlustust, talve- ja suverehve ning tehnohooldust. Kokku maksab 42 Volkswagen Transporteri kolmeks aastaks liisimine 17,7 miljonit krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)