Politsei soovib kesklinna 18 valvekaamerat

Eesmärgil tõsta turvalisust tegi politsei Kuressaare linnavalitsusele ettepaneku paigaldada kesklinna piirkonda 18 videokaamerat.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik märgib linnavalitsusele saadetud avalduses, et kesklinnas oleks vajalik paigaldada või ümber vahetada 18 valvekaamerat. Praegu on kesklinnas seitse kaamerat, mis kõik turvavad Ferrumi ümbrust.

Politsei hinnangul tuleks täiendavad valvekaamerad paigaldada näiteks linnavalitsuse Tallinna tänava poolsesse külge, turu väravate lähedale, Laurentiuse kiriku vastas asuvale hoonele Torni tänaval, Holostovi kompleksi keskväljaku poolsele küljele ja Kuressaare raekoja Raekoja tänava poolsesse külge. Neli kaamerat tuleks paigaldada kultuurikeskusele, kusjuures kolm neist haaraks oma vaatevälja keskusetaguse ala.

Politsei hinnangul läheb videovalvesüsteemi ööpäevane opereerimine(vaatlemine ja häirete edastamine) aastas maksma umbes 287 000 krooni. Valveks on vaja vähemalt kolme operaatorit. Töö hakkab toimuma vahetustega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)