Jõulumaa Muhus

Täna ja homme oodatakse kõik Nautse külla Jõulumaale.

Muhus on saanud traditsiooniks korraldada eeskätt lastele mõeldes jõuluaegu Nautse külas Mihkli talus „Jõulumaa” etendusi. Nii ka tänavu.

Nautse Mihkli Jõulumaa kestab kaks päeva ning kavas on kolm etendust: reedel, 15. detsembril algusega kl 18 ning laupäeval, 16. detsembril algusega kl 15 ja kl 18. Kava on kokku pannud Muhu valla taidlejad, eesotsas valla kultuuritöötaja Anneli Tammega ning koostöös Muhu muuseumi ja käsitööseltsiga Oad ja Eed.

Jõulumaal töötab Jõuluvana postkontor, saab võtta õnneloosi ning koos päkapikkudega tantsida. Lastele pakutakse glögi (täiskasvanuil on võimalus joogipoolist osta oma maitse järgi), tehakse piparkooke ja meisterdatakse.

Rehetoas räägitakse vanaaegsetest jõulukommetest, mängitakse vanu mänge ja lauldakse üheskoos. Oodata on ka üllatusi!

Jõulumaale on oodatud kõik!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)