Kuressaares avati Silberauto keskus (1)

Kuressaares avati Silberauto keskus

 

Eile avas uksed Kuressaare Silberauto keskus, kus on esindatud Mercedes-Benzi, Chrysleri, Jeepi, Dodge’i ja Mitsubishi kaubamärgid. Aadressil Tallinna tänav 82B asuvad nii müügisalong, teenindus, kasutatud autode müügiplats kui ka varuosade kauplus.

Saaremaale laienemine otsustati Silberauto juhatuse esimehe Väino Kaldoja sõnul juba 12 aastat tagasi MB Saare nime all. Otsuse tingis asjaolu, et Saaremaale saabusid esimesed Mercedese kiirabiautod ja nende teenindamine oli igati väga tähtis. Täna on see segment oluliselt laiem ja teenindamist vajavad ka kõik leiva- ja piimaautod. Tegemist on Kaldoja sõnul vähemalt esialgu rohkem sotsiaalse kui ärilise ettevõtmisega.

„Ma usun, et saarlaste jaoks on see siiski teatud märk nii majandusarengust kui ka sellest, et Saaremaa ettevõtetelgi on võimalik omaenda saarelt teenindust saada. Saare rahvaga on olnud väga tore asju ajada,” tänab Kaldoja kõiki esinduse avamisele kaasa aidanuid.
Silberauto Saare esinduse juhi Andres Pästlase sõnul ollakse Saaremaal huvitatud rohkem pere- ja tööautodest, millest populaarseimaks võiks osutuda Mitsubishi Colt. Maasturihuvilistele võiksid meeldida Jeep Grand Cherokee ja Mitsubishi Pajero.

Luksusesõber võib valida vastavalt soovile Mercedese laiast tootevalikust. Lisaks sõiduautodele leiab Silberautost teisigi nii uusi kui ka pisut kasutatud transpordivahendeid nagu raskeveokeid, busse, transportereid ja eriotstarbelisi sõidukeid. „Põhjus, miks me tegime nii suure hooldejaama ongi selles, et saaksime pakkuda korralikku hooldust ka tööstusautodele,” selgitab Pästlane laiamahulise projekti vajalikkust.

Silberauto laienemine ei piirdu siiski vaid Saaremaaga. Kaks nädalat tagasi avas Silberauto esinduse ka Jõhvis ja järgmise aasta algul on plaanis avada esindus Viljandis ning aasta lõpu poole Rakveres. Selle aasta esimese 9 kuuga müüs Silberauto 1642 sõiduautot ja 1836 tarbesõidukit. Ettevõtte käive kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 50%, ulatudes 2,96 miljardi kroonini ja kasumit teeniti antud perioodil 1,97 miljardit krooni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 51 korda, sh täna 1)