Kuressaares valitakse aasta tegija ja aasta tegu

Kuressaares selgitatakse tänavu kolmandat aastat järjest aasta tegija ja aasta tegu.

Aunimetused antakse linna heaks silma paistnud ja linna elu edendanud isikutele. Aunimetuste kandidaate võib esitada vabalt valitud valdkonnast. Aasta tegija ja Aasta Teo valivad Kuressaare elanikud. Äramärkimist võib leida ka lihtne linnakodanik või lihtne tegu, mis on kaaslinlastele silma jäänud.

Kuressaare linnavalitsusele saab aunimetuste kandidaate esitada kuni 11. jaanuarini, tehes seda kas elektronposti aadressil linn@kuressaare.ee või kirja teel(Kuressaare linnavalitsus, Tallinna 10, märgusõna “Aasta tegija” või “Aasta tegu”).

Aasta tegija kandidaadi esitamisel tuleb ankeedis ära märkida kandidaadi nimi ja tema ettevõtmise vajalikkuse põhjendus. Samuti tuleb kirja panna ankeedi esitaja nimi ja kontaktandmed.

Kuressaare Aasta Teo aunimetus läheb isikule või ettevõttele, kelle aasta jooksul tehtud tegu on Kuressaares silma paistnud, Kuressaaret edendanud, toonud Kuressaarele tuntust vms. Kandidaadi esitamisel tuleb ankeeti märkida tegu ise ja selle teo vajalikkuse põhjendus ning ankeedi esitaja nimi ja kontaktandmed.
Ametlikult kuulutab linnavalitsus Kuressaare aasta tegija ja Aasta Teo välja jaanuaris, Kuressaare linnapea vastuvõtul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)