Juudoaasta lõppes meistrivõistlustega

Pühapäeval Kuressaares toimunud maakonna lahtistel meistrivõistlustel juudos jäi enamik medalitest seekord kodusaarele. Turniirist võttis osa 48 võistlejat, sealhulgas külalised Pärnust (klubi Kempo) ja Viljandist (klubi Taifu). Võistluste peakorraldajad olid spordiklubi Tõll ja Kuressaare Kesklinna spordiklubi (KSK).

Võistluste parimad olid poiste nooremas vanusegrupis: –24 kg Sven Tiirik(KSK), –27 kg Loretta Tiits (Tõll), –30 kg Kristjan Mäeots (Tõll). Poiste vanemas vanusegrupis: –30 kg Georg Orover (Kempo), –35 kg Toomas Naadel (KSK), –40 kg Oliver Sumberg (Kempo), –45 kg Markus Mägi (Tõll), –55 kg Karli Kontkar (Tõll), –60 kg Siim Nelis (Tõll), –65 kg Elvis Russki (Taifu), +70 kg Madis Laid (KSK). Tüdrukutest olid edukamad: –55 kg Kätlin Luks (KSK), +55 kg Deivi Laht (Taifu).

KSK treener Olev Väin ütles, et Saaremaa juudoaasta 2006 parimad saavutused on olnud Madis Laidi (KSK) viies koht Eesti meistrivõistlustel ja Toomas Naadeli pronksmedal Eesti B-vanuseklassi meistrivõistlustelt, samuti Teet Variku (Tõll) hõbemedal Eesti B-vanuseklassi meistrivõistlustelt. Peale selle on saadud mitmeid medaleid erinevatelt lahtistelt võistlustelt.

Järgmisel aastal on sihiks seatud osavõtt Saarte mängudest Rhodosel. Treener Väina sõnul sõltub siiski kõik sponsoritest ja inimestest, kes soovivad kaasa aidata juudo edendamisele Saaremaal. Siiani on selliseid inimesi ja firmasid õnneks jätkunud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)