Sikassaarest leiti inimluud (4)

Novembrikuu keskpaiku helistas politseisse meesterahvas, kes teatas, et leidis Sikassaare kandis asuvast metsast inimese luukere jäänused.
Sündmuskohta sõitnud politseipatrull tuvastas, et teade vastab tõele.

Novembrikuu keskpaiku helistas politseisse meesterahvas, kes teatas, et leidis Sikassaare kandis asuvast metsast inimese luukere jäänused.
Sündmuskohta sõitnud politseipatrull tuvastas, et teade vastab tõele.

Kuressaare politseijaoskonna kriminaaltalituse komissar Veigo Väli kommenteeris, et leitud luud toimetati Kuressaare politseijaoskonda ja sealt saadeti need edasi kohtumeditsiinilisse ekspertiisi, et selgitada hukkunu isik ning tema surma põhjused. Kuna ekspertiisi tulemus ei ole Kuressaare politseijaoskonda veel jõudnud, ei ole politsei seni ka kriminaalmenetlust algatanud.

Veigo Väli lükkas ümber kuuldused, et leitud luud kuuluvad 2004. aasta sügisel Kihelkonna kandis tänaseni kaduma jäänud koolipoisile. Hetkel on politseil vaid oletusi, kellele võivad Sikassaare kandis leitud luud kuuluda – tegemist on täiskasvanud mehega, kes jäi kadunuks mõne aasta eest. „Kuid enne, kui meie käsutusse pole saabunud ekspertiisi ametlikku tulemust, me midagi kindlat väita ei saa,” ütles Väli.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)