Saare politsei ja päästeteenistus kolivad uude majja

Bussijaama vastas asuva tuletõrjemaja asemele ehitatakse järgmisel aastal uus hoone, kuhu saavad ruumid Saare politsei ja päästeteenistus.

Siseminister Kalle Laanet ütles, et politsei ja päästeameti ühishoone ehitamisest ja selle võimalikest asukohtadest on Kuressaares juba kaua aega räägitud. „Nüüd võib kõigile nendele spekulatsioonidele lõpu teha ja kindlalt väita, et politsei ja päästeameti ühishoone rajatakse päästeteenistuse praeguse hoone asemele Kuressaare bussijaama vastu,” märkis Laanet.

Uue hoone asukoha valikul etendas otsustavat rolli asjaolu, et politseiteenus peab olema elanikkonnale võimalikult hästi kättesaadav. Seega on vajalik, et politseimaja asuks linna sees.
Kalle Laanet lisas, et päästeteenistuse praeguse hoone lammutustööd peaksid algama eeloleva aasta 28.jaanuaril. „Võttes arvesse tänaseid ehitustemposid on suur tõenäosus, et politsei ja päästeteenistuse uus ühishoone valmib juba 2007. aastal,” ütles siseminister.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)