Orissaares süüdati jõuluküünlad

Reedel, 8. detsembril kell 12 kogunesid nii suured kui väikesed päkapikud suure kuuse alla Orissaare kultuurimaja ees.

Kõigi pilkudes peegeldus ootusärevus ja seda põhjusega – peatselt saabus reipal sammul jõuluvana, kes tervitas rahvast ja lapsi ning Orissaare valla esindajaid. Jõulurahu kuulutas välja Orissaare vallavanem Raimo Aardam, soovides kõigile kaunist jõuluaega. Esinesid Orisaare gümnaasiumi tüdrukud ja laulsid lasteaialapsed, seejärel tantsiti koos jõuluvanaga ja söödi maiustusi. Särtsakas jõuluvana jagas jõulurahu-küünlaid ning jõuluvalguse kumas mindi lasteaeda mängima. Osalenute arvates oli üritus tore ja meeldejääv.

Kuressaares ja Valjalas süüdati jõuluküünlad juba 3-ndal ning Muhus 4. detsembril. Kõikjale on küünalde säraga saabunud ka jõulurahu, kuid pikisilmi oodatakse veel valget kohevat lund.

Järgnevalt sütivad kuuseküünlad 12. detsembril Mustjalas, 14. detsembril Kärlal (kl 19 kontsert), 16. detsembril algab jõulurahu Tornimäel ja samuti süüdatakse küünlad Laimjala kuusel, 17. detsembril tähistab jõuluaja algust Salme vald.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)