Kuressaares on nüüd Lustjala mängumaa

Pühapäeval avati Kuressaares Lustjala lastemängumaa.

Elioni maja III korruse saalist on saanud avarate võimalustega lastemängupaik. Oodatud on kuni 10-aasta vanused lapsed. Mängumaa eesmärk on pakkuda vanematele võimalus jätta oma laps headesse kätesse lõbusasti aega veetma. Head algatajad Katrin Karu ja Kristel Rauk kinnitavad, et mängumaale mahub korraga ligikaudu 50 last. Lisaks vahvatele atraktsioonidele pakuvad silmale rõõmu Kuressaare kunstikooli õpilaste maalitud seinad.
Mängumaal saavad lapsed õppida näiteks liiklusreegleid. Aeg-ajalt näidatakse teatrietendusi, üldisemad teemad vahetuvad vastavalt ajale. Hetkel domineerib detsembrile sobivalt jõulu-temaatika. Lustjalas on ka võimalik korraldada laste sünnipäevapidusid.
Mängumaa on avatud esmaspäevast neljapäevani kell 11–19, reedest pühapäevani kell 11–20. Info tel 45 33 988

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)