Kuressaare linn loodab lähiajal teha lepingu sundüürnikele korterite ehitamiseks

Kuressaare linn loodab lähiajal teha lepingu sundüürnikele korterite ehitamiseks

 

Kuressaare linnavalitsus loodab lähiajal sõlmida firmaga Fibera Grupp OÜ lepingu, mille kohaselt peaks järgmise aasta esimesel poolel Aia tänava endise sõjaväeosa staabihoonesse valmima seitse sundüürnikele mõeldud üürikorterit.

Linn plaanib Aia tänav 49 hoones osta 3, 2 miljoni krooni eest neli 2- toalist ja kolm 1-toalist korterit. Korterite suurus on 30–50 ruutmeetrit. Maja rekonstrueerimise tulemusena saavad korterid kaasaegse viimistluse. Sundüürnikele korterite rajamist toetab 1,6 miljoni krooniga sihtasutus Kredex.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov ütles usutluses raadio Kadile, et linn sõlmib üürnikega lepingud tavalise üürilepingu alusel. Uute korterite üürihind on viimasel ajal olnud 17 kr/m2, lisaks kommunaalmaksed. Üürilepingut uuendatakse iga viie aasta tagant.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)